Verksamheten

Service E.M.J Entreprenad är en helhets leverantör åt alla sorters fastigheter inom Stockholm. Vi är certifierade för snöröjning på tak och mark. Vi är också utbildade fastighetsförvaltare med lång erfarenhet. Vi sköter också fastigheters tekniska förvaltning. Som fastighetsförvaltare med certificerade anställda för snö- och isröjning på tak och mark samt trädgårds skötare med gröna fingrar kan vi behovs-anpassa lösningar så att er fastigheten har att göra med en leverantör.

Service E.M.J Entreprenad AB har fastighets avtal med ca 300 privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar i dagsläget. Detta har vi eftersom att vi verkligen lägger ner tid och arbete gentemot våra kunder för att göra allt för att de ska bli nöjda. Vi fungerar som en backup gentemot alla fastigheter i fall att de stöter på problem som den mindre istappen eller det större snöraset så är vi alltid där i tid. Det är en garanti från vår sida. Vi har ett avtal med trygghansa som ger fastigheten ett skydd om olyckan skulle vara framme på upp till 200 prisbasbelopp. Idag upp till cirka tio miljoner kronor.

Företaget har dessutom ID06 legitimation vilket innebär att företaget följer ID06 som försvårar svartarbete och annan ekonomisk brottslighet och verkar för ett tryggt utvecklat säkerhets- och olycksförebyggande arbete.

Välkommen att kontakta oss i god tid för en lösning som passar just er.

© 2022 EMJ Service - Alla rättigheter förbehållna | E-post: info@emjservice.se, Tel: 08-41 00 98 98
läs om hur vi hanterar Personuppgifter / GDPR