Trädgårdsskötsel

Din trädgård i trygga händer

Varje trädgård är unik men gemensamt för alla trädgårdar är att de påverkar intrycket av fastigheten på tomten. Vi tar hand om trädgårdsskötseln för ett antal privata och kommersiella fastigheter i Stockholm med omnejd. Detta innebär att trädgården aldrig ser bortglömd och misskött ut.

Bland de tjänster vi utför finns gräsklippning, rabattrensning, häckklippning och lövblåsning. Detta är ett grundutbud med vilket trädgården hålls i bra skick året runt. Som kund till EMJ Service kan du som fastighetsägare i Stockholm helt släppa tankarna på trädgården och lämna detta till oss. Vi går gärna in som helhetsleverantör och tar hand om både fastighetsförvaltning och trädgårdsskötsel samt vintertid även snöröjning. Allt för att underlätta tillvaron för våra kunder.

Har ni en klar bild över hur ni vill att trädgården skall se ut, men saknar tid och kompetens för att utföra arbetet? Vi kommer gärna in tidigt och är med i planering av ert projekt!

Regelbunden trädgårdsskötsel i Stockholm

Vissa av våra kunder bokar in oss för en ordentlig genomgång av trädgården efter vintern. Andra vill hellre ha en kontinuerlig hantering där vi kommer 1-4 gånger/mån för att klippa gräs, kratta löv och klippa häckar. Vi utgår från ert behov och tar fram ett upplägg som är i linje med era önskemål.

Vi erbjuder er ett serviceavtal då vi kommer överens med er som kund om ni vill ha tillsyn av er trädgård 1-4 gånger i månaden eller bara vill boka ett engångsbesök.

Vi kan även sätta upp en plan om hur ni vill att er trädgård ska se ut. Detta träffas vi och pratar om för att planera in ett projekt då vi gemensamt bestämmer hur vi skall gå till väga för att uppfylla era krav. Vi skräddarsyr en plan efter just ert behov.

© 2017 EMJ Service - Alla rättigheter förbehållna | E-post: info@emjservice.se, Tel: 08-41 00 98 98