Snöröjning Stockholm

EMJ Service utför stora som små markarbeten

i vår utrustning finns allt ifrån snöskyffel till hjullastare. Allt för att kunna leverera bra och tillförlitliga tjänster inom snöröjning, oavsett omfattningen på kundens behov. Vill ni ha hjälp med bortforsling av snö, snöröjning, snöskottning eller sandning, är ni välkomna att höra av er till oss!

Stora och små uppdrag

Snöröjning är ofta en förutsättning för att kunna bibehålla aktiv verksamhet under vinterhalvåret. Bland de uppdrag vi arbetar med finns allt ifrån Snöröjningparkeringsplatser till gångvägar, tillfartsvägar eller större ytor i Stockholm. För de mindre och med svåråtkomliga snöröjningarna är skyffel eller släde bäst alternativ. Det är enkelt att komma åt även i trånga utrymmen och den manuella hanteringen ger oss möjlighet att utföra arbetet noggrant. För större arbeten där ytan närmar sig till 100 meter (längd) eller 300 kvm (area), använder vi oss av maskiner för att kunna erbjuda snabb och effektiv snöröjning till våra kunder. Vi har då med oss hjullastare och kan även hantera bortforsling i de fall kunden inte har ett dedikerat område för avstjälpning av snömassor.

Halkbekämpning

Utöver snöröjning erbjuder vi preventivt arbete genom halkbekämpning. Otaliga fallolyckor sker varje år och det är enkelt att undvika flera av dessa med våra beprövade metoder. Som fastighetsägare är det viktigt att vara förutseende och identifiera problemområden som kan ställa till det för boende eller besökare. In– och utgångar, parkeringsplatser och andra områden som beträds frekvent på daglig basis, är riskområden som bör halkbekämpas. Vi besöker fastigheten och identifierar högprioriterade områden där vi kan jobba preventivt och förebygga problem när vintern kommer.

I samband med snöröjning i Stockholm kan vi sanda med traditionell– eller saltblandad sand för bäst effekt. Med oss som leverantör kan ni känna er trygga i vinter!

Dessa uppdrag varierar stort från en beställare till en annan och vi tillämpar därför individuell prissättning.

Kontakta oss för ett möte eller prisdiskussion!

© 2023 EMJ Service - Alla rättigheter förbehållna | E-post: info@emjservice.se, Tel: 08-41 00 98 98
läs om hur vi hanterar Personuppgifter / GDPR