Lokalanpassning

Vi på E.M.J är specialiserade på hyresgästanpassning av offentliga och kommersiella lokaler, som butiker, industrilokaler, kontor och skolor. 

Vi hjälper till att hålla era lokaler i trim både funktionellt och visuellt. Som specialister på byggnation och lokalanpassning vet vi hur man utför en renovering på bästa sätt. I många fall är lokalerna i full drift med med medarbetare som arbetar och vi har därför lärt oss att vårt uppträdande i lokalen är minst lika viktigt som själva ombyggnationen. Vi utför alla våra arbeten med kompetent byggledning och egna snickare och montörer. Vi vet hur man utför en lyckad byggnation tillsammans med arkitekter och konstruktör. En stor fördel för er som kund och anlita oss är vi enbart arbetar med eget folk och kan utföra våra entreprenader väldigt effektivt och med hög kvalité. Ett sammansvetsat gäng som vet hur man effektiviserar arbetsprocessen och håller ner tidsramen. Vi har dessutom tillgång till väldigt god expertis inom rumsfunktioner som ventilation, kyla, belysning och bredband.

FÖRÄNDRING I VERKSAMHET

Verksamheter växer, krymper eller förändras, för att marknader, metoder eller myndighetskrav ändras. Hyresgäster – vare sig det är boende eller verksamheter – får nya behov och krav. Det enklaste sättet är oftast att anpassa lokalen.

Vi hjälper er att realisera era planer i förändringsprocessen. Kontakta oss så berättar vi mer och lämnar gärna offert kostnadsfritt.

 

© 2023 EMJ Service - Alla rättigheter förbehållna | E-post: info@emjservice.se, Tel: 08-41 00 98 98
läs om hur vi hanterar Personuppgifter / GDPR