Fastighetsskötsel i Stockholm

Daglig drift och underhåll

Reparationer och jourtjänst i Stockholm. Vi tillhandahåller tjänster som kan behövas i och runt en fastighet. Med ett driftsavtal är du alltid garanterad snabb service. Att teckna ett avtal av fastighetsskötseln är både ett bekvämt och ekonomiskt sätt att slippa en del bekymmer. För att teckna ett avtal för fastighetsskötsel i Stockholmsområdet vänligen kontakta oss.

Vi erbjuder dessa tjänster inom Fastighetsskötsel i Stockholm:

  • Jour
  • Mindre byggarbeten
  • Snöskottning tak/mark
  • Fastighetsförvaltning
  • VVS
  • Trädgårdsskötsel
  • Renhållning av fastigheten, trappstädning m.m.

Kontakta oss idag för ett möte eller prissättning.

Fastighetsskötsel är för oss en möjlighet att ta helhetsansvar och säkerställa fastighetens skick och funktionalitet både ute och inne i Stockholmsområdet. Med vårt driftsavtal får du alltid snabb och professionell service oavsett vad ärendet gäller! De uppdrag vi åtar oss inom fastighetsskötsel sträcker sig ifrån snöskottning, till VVS och allt däremellan. Utifrån vår erfarenhet som leverantör av fastighetsrelaterad service, kan vi hjälpa till med utformning av uppdraget och säkerställa att du som kund får all den hjälp du önskar.

Jour

Ni hör av er så fort någonting behöver åtgärdas oavsett vad klockan är på dygnet! Vi kan rycka ut och avhjälpa problem med kort varsel åt våra fastighetskunder.

Mindre byggarbeten

Reparationer och mindre snickeriuppdrag ingår i vår service för att fastigheten skall hålla sig i gott skick och du som kund känna dig trygg med att eventuella skador åtgärdas.

Snöskottning

Oavsett om det gäller snöröjning med hjullastare eller skottning med snöskyffel har vi stor erfarenhet! Våra medarbetare är dessutom utbildade i höghöjdsarbete för att kunna utföra snöskottning på tak.

Halkbekämpning

Vi har väl beprövade halkbekämpningsmetoder för att garantera säkerhet och trygghet för besökare till fastigheten. Även besiktning och riskidentifiering utförs regelbundet för att preventera olyckor.

Fastighetsförvaltning

Helhetsansvar för allt som rör er fastighet. Ni kan luta er tillbaks och veta att vi hanterar större som mindre problem, förebygger och underhåller både hus, parkeringsplats, tak samt reparationer.

VVS

Vatten och avlopp är en förutsättning för att kunna använda en fastighet. EMJ Service har full kompetens på området och kan hantera behov som rör VVS.

Trädgårdsskötsel

En välskött trädgård ger ett städat och engagerat intryck. Dessutom bidrar det till helheten för boende såväl som besökare. Vi beskär, klipper gräs, ombesörjer vattning och annat som kan behövas för att hålla trädgården i bästa trim.

Renhållning

Både privata och kommersiella fastigheter behöver kontinuerlig renhållning av trappor och allmänna utrymmen. Vi ser till att huset är städat och hygieniskt.

© 2023 EMJ Service - Alla rättigheter förbehållna | E-post: info@emjservice.se, Tel: 08-41 00 98 98
läs om hur vi hanterar Personuppgifter / GDPR