Badrum

Våra plattsättare har lång erfarenhet av badrum, allt från den mindre gästtoaletten till ett high end badrum. Våra medarbetare har alla de behörigheter som behövs och hjälper kunden från start till mål. Vi hjälper både privatpersoner och företag, och tillsammans kommer vi fram till den lösning som passar era behov och budget. Vi arbetar strukturerat och tidseffektivt, där kvalitet och kundnöjdhet är våra stora målbilder. Oavsett beställare kräver arbetet stort kundfokus och en social kompetens hos våra yrkesarbetare, vilket står högt upp i våra kärnvärderingar.

Vi tar helhetsansvaret för ditt badrum och levererar en färdig produkt med professionell service.

Vi har koll på de krav som gäller för att utnyttja ROT-avdraget och hjälper dig med detta vid din badrumsrenovering. Kontakta oss idag för ett möte eller prissättning.

Badrum – Microcement

Att applicera microcement i badrum har verkligen exploderat den senaste tiden. Det är snyggt, enkelt och lättstädat vilket gör att många väljer att hoppa på denna trend. Microcement läggs på redan befintligt material, som golv eller kakel vilket gör att man inte behöver riva det gamla och processen blir både snabb och kostnadseffektiv. Variationen är stor då man både kan välja den klassiska stilen i betong och även välja valfri färg som passar just er. Det är endast fantasin som sätter gränsen!

När Microcementen appliceras på det befintliga materialet blir den totala tjockleken endast 2–3 mm vilket gör den smidig att lägga på alla olika ställen i ert badrum. Cementen är också 100 % vattentät och ett branschgodkänt material för våtrum. Med det fogfria övergångarna blir detta material perfekt för just badrum.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan fixa ditt drömbadrum!

© 2023 EMJ Service - Alla rättigheter förbehållna | E-post: info@emjservice.se, Tel: 08-41 00 98 98
läs om hur vi hanterar Personuppgifter / GDPR